GFSolutions_70years

Aanbieding:  de VerspaningsNieuws Coverstory AMB 2024

Publicatiedatum: 28-05-2024 Leestijd: minder dan 1 minuut

Voor de komende editie van VerspaningsNieuws, de editie die geheel in het teken zal staan van de AMB 2024 in Stuttgart, hebben wij een speciale aanbieding! De VerspaningsNieuws coverstory!

De VerspaningsNieuws coverstory is een combinatie van een coverfoto met een redactioneel artikel binnen in het magazineDe VerspaningsNieuws coverstory is een combinatie van een coverfoto met een redactioneel artikel binnen in het magazine

De VerspaningsNieuws coverstory

De VerspaningsNieuws coverstory is een combinatie van een coverfoto met een redactioneel artikel binnen in het magazine. Dit artikel komt tot stand middels in interview door een van onze vak redacteuren. Dit kan online en of telefonisch, maar uiteraard behoort een interview op locatie ook tot de mogelijkheden.

3 verschillende opties

Bij de VerspaningsNieuws Coverstory kan gekozen worden uit de volgende opties:

1.       Coverfoto met in het binnenwerk een redactioneel artikel over 2 pagina’s €  1.495,00

2.       Coverfoto met in het binnenwerk een redactioneel artikel over 3 pagina’s €  1.795,00

3.       Coverfoto met in het binnenwerk een redactioneel artikel over 4 pagina’s €  1.995,00

De coverfoto moet wel voldoen aan de voorwaarden die de redactie van VerspaningsNieuws hieraan stelt. De voorkeur gaat uit naar een foto met nieuwswaarde waarop een verspanende bewerking te zien is. Geen logo’s, geen teksten of een serie van machine of gereedschappen.

Let op, er is maar 1 coverpositie beschikbaar, dus op = op!

Heeft u belangstelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door een mailtje te sturen naar onze media adviseurs.

VerspaningsNieuwsBrief ontvangen? Meld je direct aan
Volg ons op social media

Meer Machines artikelen