Powered by MetaalNieuws

54U Media, de uitgever in de Metaal

VerspaningsNieuws is een onafhankelijk technisch vakblad dat wordt uitgegeven door 54U Media, de uitgever in de metaal. Specifiek voor ondernemers en werknemers in de maakindustrie die verspanende technieken in hun productieprocessen toepassen of kunnen toepassen.

Het biedt op journalistieke wijze zicht op ontwikkelingen in de wereld van de verspaning met onder andere de hedendaagse thema’s als digitalisering, automatisering en robotisering ontbreken natuurlijk niet. Daarnaast besteedt VerspaningsNieuws aandacht aan het nieuws van en voor machine- en gereedschapleveranciers, toeleveranciers, OEM-ers, ingenieurs, technisch adviesbureaus en onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Ook zal in iedere printeditie van VerspaningsNieuws weer een nieuw actueel onderwerp worden besproken aan de “Verspaningstafel”.

De lezerskring wordt gevormd door eigenaren, directeuren of leidinggevende functionarissen van bedrijven en organisaties die in de verspaning actief zijn.

Oplage

Afhankelijk van evenementen en diverse vakbeurzen is de minimale oplage per editie 7.000 gedrukte exemplaren. Bovendien wordt deze gedrukte oplage aangevuld met een digitale oplage van ruim 2.000 exemplaren.

VerspaningsNieuws verschijnt 4 keer op jaarbasis en heeft een gratis verspreiding!

Nog geen abonnee, vraag dan HIER uw gratis abonnement aan.

VerspaningsNieuwsBrief ontvangen? Meld je direct aan
Volg ons op social media