Powered by MetaalNieuws

Duurzame koelsmeermiddel

Publicatiedatum: 20-09-2023 Leestijd: minder dan 1 minuut

Rhenus Lub gebruikt EMO 2023 om de metaalbewerkingsvloeistof rhenus XT 85 GREEN te introduceren. Deze watermengbare metaalbewerkingsvloeistof bevat meer dan 85 procent biogene koolstof en is ontwikkeld om een bijdrage te leveren aan duurzamere en efficiëntere metaalbewerkingsprocessen.

De metaalbewerkingsvloeistof die op de EMO 2023 wordt gepresenteerd, is een hoogwaardig alternatief voor alle metaalbewerkers die bijzonder belang hechten aan duurzamere producten. KoelsmeermiddelDe metaalbewerkingsvloeistof die op de EMO 2023 wordt gepresenteerd, is een hoogwaardig alternatief voor alle metaalbewerkers die bijzonder belang hechten aan duurzamere producten.

Met de rhenus XT 85 GREEN metaalbewerkingsvloeistof zet Rhenus Lub een nieuwe standaard in duurzaamheid. De metaalbewerkingsvloeistof die op de EMO 2023 wordt gepresenteerd, is een hoogwaardig alternatief voor alle metaalbewerkers die bijzonder belang hechten aan duurzamere producten.

Met meer dan 85 procent bevat rhenus XT 85 GREEN een hoog aandeel biogene koolstof. Het voordeel: het concept gebruikt het klimaatschadelijke broeikasgas CO2 als actief ingrediënt. CO2 wordt zo omgezet in een bruikbare grondstof en er ontstaat een cyclisch model waarbij CO2 uit de atmosfeer wordt gehaald, biologisch wordt omgezet en na gebruik weer wordt teruggevoerd in de atmosfeer. Hierdoor leidt de metaalbewerkingsvloeistof zelfs na de levenscyclus niet tot een netto toename van broeikasgassen.

VerspaningsNieuwsBrief ontvangen? Meld je direct aan
Volg ons op social media

Meer Productnieuws artikelen