Powered by MetaalNieuws

Individuele spanklauwen configureren

Publicatiedatum: 21-06-2023 Leestijd: minder dan 1 minuut

Schunk heeft onder de naam easyJAW een online spanklauwconfigurator geïntroduceerd. De nieuwe gebruiksvriendelijke configurator maakt het bestellen van individuele, toepassingsspecifieke spanklauwen sneller en efficiënter.

De easyJAW-spanklauwconfigurator is een van de winnaars van de German Innovation Award 2023De easyJAW-spanklauwconfigurator is een van de winnaars van de German Innovation Award 2023

Met easyJAW kunnen bedrijven snel en eenvoudig spanklauwen bestellen die precies op hun toepassing zijn afgestemd. De bediening is zo eenvoudig dat er geen ontwerpkennis nodig is. Een 3D-model in de browser past zich steeds aan de zojuist uitgevoerde aanpassing aan, zodat gebruikers altijd zicht hebben op de status van hun configuratie.

Alle tekeningen en modellen zijn gratis te downloaden in alle gangbare bestandsformaten.

De easyJAW-configurator biedt de mogelijkheid om bekken te wijzigen wat betreft geometrie, boringen, interfaces en zelfs materiaal. Daarnaast is er keuze uit een groot aantal bekken, waaronder de Rapido snelwisselbekken.

Volledige transparantie

Bijzonder handig is dat easyJAW bij de configuratie al de berekende prijs en levertijd aantoont. De daaropvolgende productie en levering op maat verloopt volgens Schunk vier keer sneller dan bij vergelijkbare maatwerkoplossingen. Alle zachte bekken worden bijvoorbeeld binnen maximaal twee weken geleverd.

VerspaningsNieuwsBrief ontvangen? Meld je direct aan
Volg ons op social media

Meer Productnieuws artikelen