GFSolutions_70years

Inschrijven voor TechniShow Innovatie Award

Publicatiedatum: 25-01-2024 Leestijd: minder dan 1 minuut

Exposanten op de TechniShow kunnen zich weer inschrijven voor de TechniShow Innovatie Award. Dat kan tot 12 februari.

De winnaar van de TechniShow Innovatie Award ontvangt tijdens de Avondshow op de stand van FPT-Vimag de ge-3D-printe Award.De winnaar van de TechniShow Innovatie Award ontvangt tijdens de Avondshow op de stand van FPT-Vimag de ge-3D-printe Award.

Een jury zal uit de inzenders drie genomineerden selecteren. De winnaar ontvangt tijdens de Avondshow op de stand van FPT-Vimag de ge-3D-printe Award.

Baanbrekende innovaties

De TechniShow Innovatie Award is een waardering voor het bedrijf dat het beste kan laten zien waar het toe in staat is. Deelname betekent erkenning voor baanbrekende innovaties in de maakindustrie. Om in aanmerking te komen voor deelname aan de Innovatie Award moet je in ieder geval exposeren tijdens de TechniShow.

Drie nominaties

Wat de innovatie inhoudt, is aan de inschrijver zelf. Het kan een softwarematige doorbraak zijn, een handig stuk gereedschap of een innovatieve machine. Drie bedrijven worden genomineerd. Dinsdag 12 maart tijdens de TechniShow brengt de jury een bezoek aan de beursstand van genomineerden. Op donderdag 14 maart om 15.30 uur vindt de speciale awardshow plaats op het Brancheverenigingenplein (Hal 10), waarbij de genomineerden op het podium worden bevraagd en de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt.

VerspaningsNieuwsBrief ontvangen? Meld je direct aan
Volg ons op social media

Meer Economie artikelen