Powered by MetaalNieuws

Samenwerking De Ridder met Zecha

Publicatiedatum: 25-01-2024 Leestijd: minder dan 1 minuut

Machineleverancier De Ridder gaat samenwerken met Zecha, producent van hardmetalen gereedschap.

De focus van Zecha ligt op miniatuurgereedschappen met maximale precisie.De focus van Zecha ligt op miniatuurgereedschappen met maximale precisie.

Zecha Hartmetall-Werkzeugfabrikation, met bijna 60 jaar ervaring, staat bekend als een pionier en trendsetter op het gebied van micro-snij-, pons- en vormgereedschappen. De focus van Zecha op miniatuurgereedschappen met maximale precisie komt tot uiting in zowel het uitgebreide voorraadprogramma als in klantspecifieke speciale gereedschapsoplossingen.

Precisie in diverse sectoren

De toewijding van Zecha aan precisie en kwaliteit vindt zijn oorsprong in de begindagen van de horloge-industrie en heeft bijgedragen aan succes in diverse sectoren, waaronder de medische en tandheelkundige technologie, de horloge-industrie, de automobielindustrie, en de gereedschaps- en matrijzenbouw.

Reproduceerbaar

De eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Zecha blijft voortdurend nieuwe geometrieën en gereedschappen ontwikkelen voor speciale toepassingen, evenals ultramoderne materialen. Het levensnummer op het uiteinde van de schacht van ieder gereedschap garandeert de reproduceerbaarheid zelfs jaren later.

Intensieve samenwerking

Met moderne CNC-machines, hoogwaardige meet- en testtechnologieën, geselecteerde hardmetalen van toonaangevende fabrikanten en een intensieve samenwerking met klanten en partners, staat Zecha garant voor een constant hoge kwaliteit van haar gereedschappen. De Ridder is dan ook verheugd over deze nieuwe samenwerking en ziet uit naar de synergie tussen de expertise van De Ridder in totaalleveringen van precisiemachines voor de metaal verspanende industrie en de hoogwaardige gereedschappen van Zecha. “Samen streven we naar het leveren van oplossingen die de verwachtingen van klanten overtreffen”, aldus de machineleverancier uit Best.

VerspaningsNieuwsBrief ontvangen? Meld je direct aan
Volg ons op social media

Meer Gereedschap artikelen