Powered by MetaalNieuws

Seco JS754 Stub-serie

Publicatiedatum: 05-07-2023 Leestijd: minder dan 1 minuut

De nieuwe Seco JS754 Stub-serie frezen zijn ontwikkeld voor het verspanen in moeilijke en instabiele bewerkingsomstandigheden als gevolg van lange uitsteeklengtes. De frezen hebben daarom korte uitsteeklengten die de waarde van de gereedschappen maximaliseren terwijl de standtijd wordt verlengd.

Seco JS754 Stub-serieDe JS754 Stub-serie wordt aangeboden in zowel facet- als hoekradiusconfiguraties in diameters van 3 mm tot 16 mm en is verkrijgbaar in cilindrische en Weldon-schachten.

De frees met vier snijtanden is ontworpen voor freesdraaimachines en multi-tasking-machines en bevat de in de industrie bewezen JS754-snijgeometrie en HXT-coating voor bewerkingen met hoge prestaties. Dit ontwerp maakt de Seco JS754-serie ideaal voor moeilijke toepassingen waarbij gebruik wordt gemaakt van de materialen ISO M (roestvast staal) en S (hittebestendige superlegeringen en titanium).

De kortere lengte van de JS754 Stub zorgt voor extra kracht en trillingscontrole voor een grotere gereedschapsstabiliteit bij het bewerken met hoofd- of subspindels, evenals met freeskoppen en aangedreven gereedschappen. De korte uitsteeklengte van de JS754 Stub-serie vereist minder ruimte in de spindel en biedt daardoor meer bewegingsvrijheid om eenvoudig rond werkstukken te manoeuvreren.

VerspaningsNieuwsBrief ontvangen? Meld je direct aan
Volg ons op social media

Meer Productnieuws artikelen