Welkom op VerspaningsNieuws.nl

Vandaag introduceren wij de nieuwe website www.VerspaningsNieuws.nl. Hiermee spelen wij in op de behoefte van de lezers, klanten en adverteerders van ons magazine VerspaningsNieuws.

Nieuw VerspaningsNieuws

In dit magazine presenteren wij vier keer per jaar ‘verspanende’ content in de vorm achtergrondverhalen, klantverhalen en andere eigen artikelen. Al deze content werd tot dusverre na verschijning met een korte inleiding gedeeld op onze website www.MetaalNieuws.nl.

Hoewel de waardering voor onze printeditie erg hoog is, kregen wij van onze lezers en klanten steeds vaker de vraag om de artikelen en verhalen in zijn geheel te kunnen delen via de vele online mediakanalen. Daarnaast is de printeditie van VerspaningsNieuws natuurlijk een kwartaaluitgave waardoor de publicatie van actuele verhalen vaak enige tijd op zich laat wachten. Met VerspaningsNieuws.nl hoeft dat niet langer.  Ook kunnen wij columnisten en bloggers meer mogelijkheden bieden.

Eenmalig gratis registreren

Om de artikelen op VerspaningsNieuws.nl in zijn geheel te kunnen lezen, dient men zich wel éénmalig gratis te registreren. Eenmaal geregistreerd is alle content gratis te lezen. Door deze éénmalige registratie kunnen wij in de toekomst onze lezers nog beter bedienen.

Platform

Naast het magazine en deze website kunt u VerspaningsNieuws natuurlijk ook volgen op onze sociale media kanalen LinkedInInstagram en Facebook. Vanaf 1 september 2023 gaan wij ook een digitale VerspaningsNieuwsbrief versturen. In eerste instantie 1 keer per maand, vanaf 1 januari 2024 minimaal 1 x per 2 weken.

Samen testen

Wij testen de website natuurlijk niet alleen. Hierbij kunnen we ook uw hulp goed gebruiken. Ondervindt u problemen tijdens uw bezoek aan VerspaningsNieuws.nl of heeft u tips en op-/aanmerkingen, wij luisteren uiteraard graag naar u. U kunt ons ook tijdens de vakantieperiode gewoon bereiken via het contactformulier op deze website.

Introductietarieven online bannering

In de introductieperiode van VerspaningsNieuws.nl hanteren wij, tot en met 31 december 2023 speciale verspanende introductietarieven. In aanloop naar naar de vakbeurzen EMO Hannover, METAVAK, Precisiebeurs en TechniShow-ESEF een mooi buitenkansje.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze bekende media-adviseurs.

VerspaningsNieuwsBrief ontvangen? Meld je direct aan
Volg ons op social media