GFSolutions_70years

Volgende week verschijnt de nieuwe VerspaningsNieuws

Publicatiedatum: 01-12-2023 Leestijd: minder dan 1 minuut

Volgende week valt hij weer bij ruim 6.000 adressen op de deurmat, de nieuwe editie van VerspaningsNieuws. Daarnaast zal hij ook bij bijna 2.500 digitale abonnees in de mailbox verschijnen.In deze editie blikt de redactie van VerspaningsNieuws natuurlijk terug op de EMO Hannover, maar kijken we ook vooruit naar de TechniShow/ESEF die voor Maart 2024 op de kalender staat.

In deze editie blikt de redactie van VerspaningsNieuws natuurlijk terug op de EMO Hannover, maar kijken we ook vooruit naar de TechniShow/ESEF die voor Maart 2024 op de kalender staat. VerspaningsNieuwsIn deze editie blikt de redactie natuurlijk terug op de EMO Hannover, maar kijken we ook vooruit naar de TechniShow/ESEF die voor Maart 2024 op de kalender staat

Verder leest u in deze editie o.a.:

RODIN machining representeert Industrie 4.0 in levenden lijve – Medical is booming, pikt Nederlandse industrie een graantje mee? – CAD/CAM brengt flexibiliteit en productiviteit bij Kusters Precision Parts – Geavanceerd thermisch concept garandeert hoge vijfassige nauwkeurigheid – Eerste SMEC vijfasser in Europa voor Machinefabriek MMB – Jingdiao: Chinese precisie in het micrometerbereik – BMO introduceert volgende stap in autonome productie – Energiezuinig produceren prioriteit voor Douna Machinery – YG-1 ontdekt het geheim achter de wisselplaat -Quaser automatiseert vijfasser af-fabriek – en meer …

Voorbereidingen VerspaningsNieuws – TechniShow/ESEF editie

Vanaf nu richten wij voor VerspaningsNieuws het vizier op 2024! De eerste editie van 2024 is meteen de speciale TechniShow/ESEF editie die 2 weken voor aanvang van de grootste metaal vakbeurs in de Benelux zal verschijnen in een gedrukte oplage van 7.000 exemplaren.

Communiceren met de verspanende doelgroep

Heeft u belangstelling om in 2024 te communiceren met uw verspanende doelgroep? Neem dan snel contact op met de media adviseurs van 54U Media. Zij kunnen samen met u een campagne op maat samenstellen voor print, online en social media.

Abonnement VerspaningsNieuws

Nog geen abonnement voor het fysieke magazine, vraag deze dan snel aan. Natuurlijk kunt u zich ook aanmelden voor de digitale blader editie en de digitale VerspaningsNieuwsBrief.

VerspaningsNieuwsBrief ontvangen? Meld je direct aan
Volg ons op social media

Meer Economie artikelen